Termeni și condiții

 

 1. INFORMATII DESPRE SITE

 

Site-ul www.lemncut.ro este operat de S.C. LEMNCUT SOLUTIONS S.R.L., identificata prin J19/457/2017 si CUI RO37699120, cu sediul in Odorheiu Secuiesc Str. Croitorilor nr. 24 bl. U13 ap.3 , cod postal 535600, jud. Harghita

 Administratorul site-ului www.lemncut.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui site, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Site-ul www.lemncut.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame. Administratorul poate limita accesul la site sau la anumite faclitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

  

 1. UTLIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

 Informatiile prezente pe www.lemncut.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridical care va accesa acest site.

 Utilizarea site-ului www.lemncut.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

 

 1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 
Site­ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate materialele pe care Site­ul le contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte scrise, imagini, documente audio, video sau audio­video, logo­uri, sloganuri etc. („Continutul”) este proprietatea LEMNCUT SOLUTIONS SRL.

Sub rezerva prevederilor este strict interzisa copierea, reproducerea si/sau utilizarea in orice alt mod a Continutului si a oricarei parti din acesta fara permisiunea in scris a administratorului.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

  

 1. PRECIZARI GENERALE

 Cumparator - persoana, societate comerciala sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala LEMNCUT SOLUTIONS SRL, avand sediul social in Odorheiu Secuiesc, str. Croitorulor nr.24, ap.3, jud. Harghita, nr. de ordin în Registrul Comertului: J19/457/2017, CUI  RO37699120., punct de lucru Odorheiu Secuiesc, str. Digului nr. 45, jud. Harghita.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa plateasca contravaloarea acestora

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

 

 1. INCHEIEREA CONTRACTULUI

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 3. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. O comanda neconfirmata de catre Vanzator nu poate fi considerata in nici un caz ca avand valoarea unui Contract.

Contractul intra in vigoare in momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare stau la baza Contractului astfel incheiat, intregindu-se cu Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Comanda poate fi plasata de Cumparator in urmatoarele modalitati:

 • On-line prin transmiterea unui email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu detalli asupra comanda si completarea datelor de facturare, livrare;
 • Telefonic la numarul de telefon 0742 067 087

Orice comanda plasata de catre un potential Cumparator va fi confirmata de Vanzator la adresa de e-mail furnizata de potentialul Cumparator sau pe telefon.

 

 1. CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a putea beneficia de produsele/serviciile oferite de SC LEMNCUT SOLUTIONS SRL, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea achizitionarii produselor/folosirii serviciilor SC LEMNCUT SOLUTIONS SRL si a derularii relatiilor de tip comercial.

Operatorul prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal:

- nume;
- prenume;
-CNP;
- domiciliu (sau o alta adresa de livrare comunicata de client);

- e-mail;
- telefon.

 Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, lemncut.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopurile colectarii datelor sunt:

 • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
 • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului
 • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
 • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
 • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ro in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

Furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie necesara pentru incheierea unui contract; persoana vizata este obligata sa furnizeze aceste date cu caracter personal, consecinta nefurnizarii fiind imposibilitatea incheierii contractului

Operatorul va dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal firmelor de curierat/de transport. Dezvaluirea este necesara in vederea livrarii produselor comandate.

Datele cu caracter personal vor fi stocate pe durata existentei operatorului sau pana la momentul in care dumneavoastra informati operatorul ca doriti stergerea datelor cu caracter personal.

Aveti urmatoarele drepturi:

 1. a) de a solicita accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii;
  b) de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor;
  c) de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
  d) dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, Va dati acordul ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici transmise prin intermediul site-ului www.lemncut.ro. SC LEMNCUT SOLUTIONS SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise de utilizatorii siteului, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. PLATA

 Plata se poate face:

- prin transfer bancar, in contul RO21 RNCB 0156 1552 4517 0001 deschis la Banca Comerciala ROMANA (BCR), in termen de 3 zi lucratoare de la momentul plasarii comenzii.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura sau o factura proforma pentru Bunurile si Serviciile livrate, Cumparatorul avand obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cumparatorul are obligatia de a mentiona expres modalitatea de plata aleasa, in momentul plasarii comenzii.

 1. CONDITII DE LIVRARE

Prețurile afișate pe site nu include cost de transport, costul de transport depinde de adresa de livrare. 

Termenul de livrare este intre 2 si 12 zile lucratoare de la ziua plati avansului. In cazul bunurilor specifice, comenzilor de gabarit depasit sau modele non-standardice, vanzatorul poate sa prelungeasca perioada de livrare, fiind totodata obligat sa informeze cumparatorul despre aceasta amanare.

Termenul de executie poate fi prelungit in mod corespunzator cu privrie la situatiile neprevazute, care nu vor fi cauzate de vanzator. Un astfel de eveniment pot fi si conditiile climatice sau lipsa de cooperare suficienta a cumparatorului, etc.

 

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul va anunta Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care informatiile transmise Vanzatorului  cu privire la datele de facturare sau livrare a produselor sunt eronate, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, in limita a 3 zile lucratoare.

La cerere si contra cost putem expedia si oriunde in Europa. Pentru informatii va rugam sa ne contactati.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat PALLEX ROMANIA / VARI TRANS SRL sau la cerere se poate organiza si alte metode de livrare.

Termenul de executie poate fi prelungit in mod corespunzator cu privrie la situatiile neprevazute, care nu vor fi cauzate de vanzator. Un astfel de eveniment pot fi si conditiile climatice sau lipsa de cooperare suficienta a cumparatorului, etc.

 Livrarile pentru produsele din stoc se fac in 48-72 de ore, in zilele lucratoare pentru comenzile primite pana la ora 10:00.

Alte conditii de livrare. Daca cumparatorul la livrare mai doreste si alte produse,bunuri sau servicii, care nu au fost prevazute in comanda sau in contract, trebuie sa precizeze asta in scris sub forma de comanda sau contract. Notarile de pe nota de livrare nu vor fi luate in considerare ca si comanda.

Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul este responsabil de riscurile si responsabilitatile aferente Bunurilor si Serviciilor livrate in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Livrarea Bunurilor si Serviciilor se face pe teritoriul Romaniei.

 

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita

Reclamatii. Vanzatorul nu este raspunzator de defectele produse printr-o manipulare neprofesioanla nepotrivita, sau la montare sau intretinere.

 

 1. ACCEPTAREA BUNURILOR SI SERVICIILOR LIVRATE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate cu Produsele si Serviciile comandate de catre Cumparator.

Cumparatorul persoana fizica are dreptul de a renunta contractul si de a returna bunurile si serviciile comandate fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea bunurilor sau in cazul serviciilor de la incheierea contractului (dreptul consumatorului de retragere). In acest caz Cumparatorul va suporta doar costul returnarii bunurilor catre Vanzator.

Returnarea se face la punctul de lucru al Vanzatorului situat in Odorheiu Secuiesc, str. Digului  nr.45, jud. Harghita, cod postal 535600, Romania.

Cu exceptia cazului in care vanzatorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza vanzatorului sau unei persoane autorizate de vanzator sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat vanzatorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

 1. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.lemncut.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicii comerciale a producatorului. Produsele sunt noi, se livreaza partial asamblate,. Toate produsele  comercializate de catre site-ul www.lemncut.ro beneficiaza de un termen de garantie de 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice, calculate  de la data facturarii, este necesar prezentarea certificatului de garantie si factura emisa de Vanzator.

Produsele comandate sunt expediate cu certificat de garantie si manual de utilizare. Lipsa oricaruia dintre  aceste documente trebuie semnalata de Cumparator in termen de 48 ore de la receptia produsului pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul produselor vandute si livrate de SC LEMNCUT SOLUTIONS SRL, certificatele de garantie sunt emise fie direct de producator, fie de catre SC LEMNCUT SOLUTIONS SRL.

În cazul certificatelor de garantie emise de producator, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la Vanzator sau producator.

 

 1. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

 1. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 1. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente in localitatea Vanzatorului.

 1. EXCLUDEREA RESPONSABILITATII

Imaginile prezentate pe site-ul www.lemncut.ro sunt cu titlu informativ, produsele livrate putand diferi de acestea in culoare, forma sau dimensiuni (acease diferenta de dimensiun nu poate sa fie mai mare sau mai mic cu 10% decat dimensiune prescrisa in specificatii).

 1. DISPOZITII FINALE

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre parti referitoare la prezentul Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

Abonează-te la newsletter !
Conditii de Utilizare
Cele mai noi promoții prin mail !
Toate drepturile rezervate © www.lemncut.ro - Termeni și condiții