fbpx
  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497
Image

     Tocătoarele de lemn TS Industries sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea și versatilitatea lor excepțională. Calitatea deosebită a produselor noastre și designul atent ne permit să ne poziționăm printre cele mai bune sisteme de mărunțire a crengilor din lume. Datorită dezvoltărilor și inovațiilor continue, mașinile TS Industries sunt extrem de robuste și eficiente, reflectând în același timp valorile tradiționale și fiabilitatea producției germane de mașini.

Image

 Caracteristicile tocătoarelor TS Industrie

 

 ⇒ Înaltă performanță: Aceste tocătoare de lemn premium sunt echipate cu motoare puternice și mecanisme eficiente de tăiere, permițându-le să manipuleze cu ușurință o varietate de materiale, inclusiv ramuri și deșeuri verzi.

⇒ Versatilitate: Seria Green sau mașinile similare dispun de caracteristici care le conferă versatilitate, permițând utilizatorilor să mărunțească diferite tipuri de lemn și deșeuri verzi, adaptându-se astfel la o varietate de aplicații.

⇒ Caracteristici de siguranță: Caracteristicile avansate de siguranță, cum ar fi sistemele de oprire automată și comenzile ușor de utilizat, asigură protecția operatorului în timpul utilizării. 

⇒ Durabilitate și calitatea construcției: Construcția robustă și componentele durabile contribuie la durata lungă de viață a mașinii, asigurând rezistența acesteia la cerințele utilizării frecvente.

⇒ Ușurință de întreținere: Mașinile sunt proiectate pentru a facilita întreținerea, economisind timp și efort în menținerea echipamentului în stare optimă de funcționare.

⇒ Eliminare eficientă: Tocătoarele de lemn pot procesa eficient deșeurile verzi, reducând volumul acestora și facilitând eliminarea sau reciclarea. 

⇒ Ecologic: Procesarea eficientă a deșeurilor verzi contribuie la practici ecologice, reducând necesitatea depozitării acestora și promovând reciclarea. 

Transformă-ți deșeurile verzi în material valoros , ia o decizie conștientă de mediu!

Cum să refolosiți deșeurile:
⇒ Pentru acoperire a solului 
⇒ Compostarea 
⇒ Energie de încălzire (de ex. biomasă) 

Un tocător de lemn sau de materiale vegetale nu este doar o mașină simplă. Produsele noastre sunt concepute pentru a vă ușura munca zilnică și pentru a recicla eficient ramurile și vegetația diversă.

Mărunțirea mixtă a ramurilor și frunzelor: Materialul rezultat prin mărunțirea diverselor vegetații este bogat în nutrienți și se descompune rapid. Ideal pentru compost și pentru acoperirea estetică a solului, acesta adaugă nutrienți și protejează  grădină.

Așchii de lemn: Tocătoarele de lemn produc așchii estetice, care nu doar decorează și protejează grădină (mențin apa în sol, reglează temperatura), dar pot fi și folosite ca combustibil valoros în sistemele de încălzire corespunzătoare. Reciclarea așchiilor de lemn poate reduce semnificativ costurile.

Eficiență și randament: Când alegeți un tocător de lemn, este important să luați în considerare cantitatea, tipul și diametrul mediu al trunchiurilor de plante.

Image

ROTOR MIXT - Seria GREEN

Image

Tehnologia MIXED ROTOR™, dezvoltată și brevetată de TS Industrie™, combină ciocane și cuțite pentru a tăia eficient ramurile, frunzele și alte plante verzi. Nu mai căutați! Ați găsit tocătorul de deșeuri verzi care poate rezolva eficient mărunțirea de înaltă performanță a ramurilor, frunzelor și altor plante cu tulpină groasă.

VERSATILITATE ȘI PERFORMANȚĂ! ACEST PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE A FOST DEJA DEDOVEDIT ÎN PRACTICĂ!

 Când diametrul crengii de copac prelucrat este prea mare, ciocanele se retrag și fac loc cuțitelor, care despică lemnul ca o rindea. Apoi, bucățile de ramuri și părțile plantelor trec din nou printre ciocane, care le zdrobesc în bucăți mici și le evacuează din camera de mărunțire prin rotorul rotativ. Circumferința ciocanelor este mai mare decât cea a cuțitelor, făcând ca acestea să fie principalele elemente de lucru, protejând astfel cuțitele împotriva uzurii și prelungindu-le durata de viață. Întreținerea ciocanelor este foarte ușoară, deoarece în caz de uzură este suficientă înlocuirea vârfului de ciocan

ROTOR MIXT - TOCAREA RAMURILOR SUBȚIRI CU CIOCANELE

Image

Ciocanul intră mai întâi în contact cu ramurile de tăiat
Image

În cazul ramurilor subțiri, ciocanele nu se retrag

Image

Cuțitele de tăiere nu funcționează pentru ramurile subțiri

ROTOR MIXT - TOCAREA RAMURILOR GROSE CU CUITITE DE TĂIERE

Image

Ciocanul intră mai întâi în contact cu ramurile de tăiat
Image

În cazul ramurilor groase, ciocanele se retrag - făcând loc cuțitelor

Image

În cazul ramurilor groase, cuțitele de tăiere toacă ramurile

Seria WOOD - DISCURI DE TĂIERE

Image

Mașinile din seria TS INDUSTRIE WOOD sunt perfect adaptate pentru diverse activități de întreținere a parcurilor și pădurilor.

Mașinile de tocat ramuri din seria TS INDUSTRIE WOOD utilizează tehnologia cu discuri de tăiere, care permite tăierea ramurilor cu diametre foarte mari (pană la 23 cm în diametru maxim), crescând astfel productivitatea și rezultând în așchii de lemn uniforme din punct de vedere estetic.

Principiul tehnologiei discurilor de tăiere TS INDUSTRIE este următorul: două cuțite reglabile, fixate pe un disc rotativ masiv, trec peste o lamă fixată în fața lor, realizând o tăietură curată.

Așchiile de lemn sunt perfect calibrate datorită cuțitelor reglabile folosite în tehnologia discurilor de tăiere TS INDUSTRIE, având o dimensiune uniformă și un aspect estetic, fiind ideale pentru utilizare ca acoperire de sol în parcuri și grădini ornamentale.

Ai o întrebare? Completează formularul și te sunăm!

Despre noi

Lemncut Solutions S.R.L.  distribuitor oficial al mărcii REMET, care produce tocătoare de crengi și resturi vegetale de diferite dimensiuni și cu diferite modalități de acționare. Utiljele sunt prelucrate pe mașini de nouă generație CNC. Suntem pregatit cu un stoc imens de tocătoare și piese de schimb. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate. Ne străduim să construim și să menținem relații solide și de lungă durată cu clienții noștri

Contact

Sediu Social: Odorheiu Secuiesc,

Str. Croitorilor nr. 24/3, jud. Harghita, România

Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc,

Str. Beclean nr. 222, jud. Harghita

Mobil RO: +4 0742 067 087

Mobil HU: +4 0774 914 497

Email: info@lemncut.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter !

Cele mai noi promoții prin mail !

  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497