fbpx
  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497

Garanție și retur

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.lemncut.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicii comerciale a producatorului. Produsele sunt noi, se livreaza partial asamblate,. Toate produsele comercializate de catre site-ul www.lemncut.ro beneficiaza de un termen de garantie de 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice, calculate de la data facturarii. Pentru a beneficia garantia este necesar prezentarea certificatului de garantie si factura emisa de Vanzator.

Produsele comandate sunt expediate cu certificat de garantie si manual de utilizare. Lipsa oricaruia dintre  aceste documente trebuie semnalata de Cumparator in termen de 48 ore de la receptia produsului pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul produselor vandute si livrate de S.C. LEMNCUT SOLUTIONS S.R.L., certificatele de garantie sunt emise fie direct de producator, fie de catre S.C. LEMNCUT SOLUTIONS S.R.L.

În cazul certificatelor de garantie emise de producator, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la Vanzator sau producator.

 

Returnarea produselor

 

In caz de nemultumiri sau neconformitate, conform legislatiei din Roamnia, puteti returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, la fel de usor precum le-ati achizitionat, iar returnarea banilor se va face in maximum 15 zile.

Recomandam ca produsele sa fie returnate prin aceeasi metoda de livrare ca in cazul expedierii, costurile de transport vor fi suportate de client.

In cazul cand produsele au defect de fabricatie transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial si costul va fi suportat integral de noi. Dupa ce ne instiintati de intentia de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare.
Daca doriti sa efectuati returul în alte conditii, dumneavoastra trebuie sa achitati contravaloarea returnarii.

Conditii pentru returnarea produselor:

Sa ne înstiintati prin e-mail, telefon sau formularul din site, în termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.

Important: Produsul trebuie returnat in starea in care a fost primit de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile originale fara sa prezinte urme de utilizare, deteriorare sau elemente lipsa pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.

Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite înapoi catre dumneavoastra orice produs care nu îndeplineste întocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Clientul este obligat sa indice detalii suficiente privind returul.
Nu acceptap returnarea Produselor incomplete sau deteriorate.


Lemncut Solutions S.R.L. îsi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se încadreaza în aceasta politica de returnare. Exceptie fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricatie.

Existe doua alternative de compensare a returului:

1. schimbarea produsului cu orice produs disponibil pe www.lemncut.ro si plata diferentei (daca este cazul); in limita stocului disponibil; costul de trenasport tur-retur va fi suportat de client
2. recuperarea contravalorii acestuia, pe contul bancar propriu.

Va rugam ca odata cu solicitarea de returnare sa specificati și modalitatea de compensare aleasă.

1. Daca alegeti înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.lemncut.ro iar valoarea celui din urma este diferita de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, va vom returna diferenta într-un cont bancar ales de dvs.
- daca produsul ales este mai scump, veti plati diferenta ca în cazul oricarei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optati pentru rambursarea banilor, va rugam sa ne comunicati pe e-mail, la aceeasi adresa, urmatoarele informatii: codul IBAN, de 24 de caractere, precum si numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar. Plata returului se face în 15 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect si titularul contului).

Despre noi

Lemncut Solutions S.R.L.  distribuitor oficial al mărcii REMET, care produce tocătoare de crengi și resturi vegetale de diferite dimensiuni și cu diferite modalități de acționare. Utiljele sunt prelucrate pe mașini de nouă generație CNC. Suntem pregatit cu un stoc imens de tocătoare și piese de schimb. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate. Ne străduim să construim și să menținem relații solide și de lungă durată cu clienții noștri

Contact

Sediu Social: Odorheiu Secuiesc,

Str. Croitorilor nr. 24/3, jud. Harghita, România

Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc,

Str. Beclean nr. 222, jud. Harghita

Mobil RO: +4 0742 067 087

Mobil HU: +4 0774 914 497

Email: info@lemncut.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter !

Cele mai noi promoții prin mail !

  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497