fbpx
 • Română (România) 0742 067 087
 • Magyar (Magyarország) 0774 914 497
Motor benzina sau motor electric

Motor benzina sau motor electric

Alegerea între un tocător de crengi cu motor benzina sau electric depinde în mare măsură de nevoile specifice ale utilizatorului.

PRO și CONTRA.

Tocătorul de crengi cu Motor Benzina

Pro:

 1. Putere și mobilitate: Tocătoarele cu motor pe benzină sunt puternice și pot fi mai mobile, fiind independente de o sursă de energie electrică.

 2. Capacitate mai mare: Sunt potrivite pentru procesarea unor cantități mai mari de crengi sau lemne mai groase. Se poate adapta motoare cu putere mare.

 3. Viteza mai mare de tăiere: Motorul pe benzină poate oferi o viteză mai mare de tăiere în comparație cu variantele electrice.

Contra:

 1. Zgomot și emisii: Generează zgomot și emisii poluante datorită motorului cu ardere internă.

 2. Mai costisitoare în exploatare: Necesită întreținere mai riguroasă și costuri mai mari pentru combustibil.

 3. Mai greu de pornit: Pot avea un proces de pornire mai dificil sau necesită porniri regulate pentru a funcționa corespunzător.

 4. Greutate și Manevrabilitate: Unele tocătoare cu motor pe benzină pot fi mai grele și mai dificil de manevrat decât modelele electrice.

Tocătorul de Crengi cu Motor Electric

Pro:

 1. Eco-friendly și mai silențios: Nu produce emisii nocive și este mult mai silențios în funcționare.

 2. Ușor de pornit: Pornirea este mai simplă și rapidă, fără necesitatea unui proces complex.

 3. Costuri reduse în exploatare: Costurile de exploatare sunt mai reduse, deoarece nu necesită combustibil și necesită mai puțină întreținere.

Contra:

 1. Limitări în putere: Tocătoare cu motoare monofazice sunt cu putere mai mică, necesită curent trifazic. Mai puține consumatori au curent trifazic. .

 2. Dependență de sursa electrică: Necesită o sursă constantă, ceea ce poate fi problematic în zone fără acces la priză sau în medii izolate.

 3. Limitări de mobilitate: Sunt mai puțin mobile și pot necesita o prelungire sau o sursă de alimentare apropiată.

Alegerea între un tocător de crengi cu motor benzina sau electric depinde în mare măsură de nevoile specifice ale utilizatorului. Dacă prioritățile sunt puterea și mobilitatea în timp ce procesezi cantități mari de material, un tocător cu motor pe benzină ar putea fi soluția potrivită. În schimb, pentru o opțiune mai ecologică, silențioasă și cu costuri mai reduse de exploatare, tocătoarele cu motor electric sunt preferate.

Este important să iei în considerare mediul în care vei folosi tocătorul, cantitatea și grosimea crengilor pe care le vei tăia, precum și nivelul de întreținere și mobilitate dorite înainte de a face o alegere.

 
Tocător resturi vegetale FMS 120

PTO, lățime de lucru 120 cm, 20 ciocane

Tocător crengi REMET RS 100

Motor benzină 15 CP, roți pneumatice, diametru max. 7 cm, 

Tocător crengi REMET RTS 630

Motor benzină 15 CP
Diametru max 10 cm

Tocător crengi REMET R 150 Bandă rulantă 3 m

Recomandat tractor de la 80 CP
Diametru max. 13 cm

Despre noi

Lemncut Solutions S.R.L.  distribuitor oficial al mărcii REMET, care produce tocătoare de crengi și resturi vegetale de diferite dimensiuni și cu diferite modalități de acționare. Utiljele sunt prelucrate pe mașini de nouă generație CNC. Suntem pregatit cu un stoc imens de tocătoare și piese de schimb. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate. Ne străduim să construim și să menținem relații solide și de lungă durată cu clienții noștri

Contact

Sediu Social: Odorheiu Secuiesc,

Str. Croitorilor nr. 24/3, jud. Harghita, România

Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc,

Str. Beclean nr. 222, jud. Harghita

Mobil RO: +4 0742 067 087

Mobil HU: +4 0774 914 497

Email: info@lemncut.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter !

Cele mai noi promoții prin mail !

 • Română (România) 0742 067 087
 • Magyar (Magyarország) 0774 914 497