fbpx
  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497
 Ghid de achiziție tocător crengi

Ghid de achiziție tocător crengi

Acest ghid conține detalii importante de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați un tocător de crengi. Veți găsi informații, specificații și detalii despre diverse modele de tocătoare de crengi.

Putem enumera multe avantaje ale tocătoarelor de crengi, de la cele mici până la cele utilizate în industrie, dar să ne concentrăm pe modelele potrivite pentru fermieri și gospodăriile mici și mijlocii.

 

🌱 În gospodăriile mici și mijlocii, gestionarea crengilor poate reprezenta o provocare. Alegerea unui tocător potrivit poate face diferența în eficiența și ușurința cu care puteți gestiona aceste resturi și crengi.

Stabilirea nevoilor:

Înainte de a achiziționa un tocător de crengi, este important să evaluați nevoile dumneavoastră specifice. Iată câteva întrebări la care trebuie să răspundeți:

 

🌿 Ce tipuri de crengi și resturi vegetale urmează să fie tocate? (dimensiuni, grosime)

🌿 Ce cantitate de deșeuri vegetale veți procesa în mod regulat?

🌿 Aveți suficient spațiu de depozitare pentru tocător și pentru materialul rezultat?

🌿 Ați prefera un tocător cu motor electric, motor pe benzină sau acționare de la priza tractorului?

🌿 Doriți să utilizați materialul rezultat pentru compost sau alte scopuri?

 

Tipuri de tocătoare de crengi:

Există mai multe tipuri de tocătoare de crengi disponibile pe piață. Iată cele mai comune:

🌳 Tocătoare cu tambur: Aceste tocătoare sunt echipate cu un tambur cu lame care toacă crengile în bucăți mici.

🌳 Tocătoare cu discuri rotative: Acestea sunt echipate cu lame rotative care toacă crengile în bucăți foarte mici.

🌳 Tocătoare cu valțuri: Principiul de funcționare se bazează pe arborii care rotesc în sensuri opuse. Pe ambele axe sunt fixate cuțite (2, 3 sau 4 bucăți). Datorită decalajului între cuțite, acest sistem trage și taie materialul la lungimea de 5 – 15 cm.

 

Caracteristici și specificații importante, pentru a face o alegere înțeleaptă, luați în considerare următoarele aspecte:

💪 Putere și performanță: Verificați puterea motorului tocătorului și viteza de rotație a lamelor. Cu cât sunt mai puternice, cu atât vor putea procesa crengile mai efficient și mai rapid.

🛡️ Siguranță: Asigurați-vă că tocătorul are caracteristici de siguranță, cum ar fi protecții la nivelul lamei, cuva de alimentare destul de lungă și un sistem de oprire de urgență.

🚜 Portabilitate și depozitare: Dacă spațiul de depozitare reprezintă o problemă, alegeți un tocător mai compact și ușor de mutat. Verificați dacă are roți pentru a vă facilita transportul.

🤸‍♀️ Ușurința în utilizare: Optați pentru un tocător care are o interfață și un sistem de alimentare ușor de utilizat. Verificați dacă există funcții suplimentare, cum ar fi funcția de revers, pentru a rezolva eventuale blocări ale materialului.

Recenzii și recomandări:

Înainte de a achiziționa un tocător de crengi, căutați recenzii și recomandări online. Luați în considerare experiențele altor utilizatori și consultați surse de încredere pentru a obține informații suplimentare.

Concluzie:

Alegerea unui tocător de crengi potrivit pentru gospodăriile mici și mijlocii poate îmbunătăți semnificativ eficiența. Prin stabilirea nevoilor dumneavoastră, analizarea tipurilor de tocătoare disponibile, verificarea caracteristicilor și citirea recenziilor, puteți lua o decizie informată și să investiți într-un echipament de calitate care să vă faciliteze activitățile de grădinărit.

Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de siguranță și de întreținere pentru a vă bucura de tocătorul de crengi pe termen lung. 🌿

 

Tocător crengi REMET R 100

Recomandat tractor de la 25 CP
Diametru max. 9 cm

Tocător furaje 400-24

Motor inclus , 4kW, 220V

Tocător crengi REMET RT 720

Recomandat tractor 55-80 CP
Diametru max 17 cm

Tocător forestier F4-200
Pentru detalii: +4 0742 067 087

Priză de putere PTO, lățime de lucru 200 cm

46 de dinți

Despre noi

Lemncut Solutions S.R.L.  distribuitor oficial al mărcii REMET, care produce tocătoare de crengi și resturi vegetale de diferite dimensiuni și cu diferite modalități de acționare. Utiljele sunt prelucrate pe mașini de nouă generație CNC. Suntem pregatit cu un stoc imens de tocătoare și piese de schimb. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate. Ne străduim să construim și să menținem relații solide și de lungă durată cu clienții noștri

Contact

Sediu Social: Odorheiu Secuiesc,

Str. Croitorilor nr. 24/3, jud. Harghita, România

Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc,

Str. Beclean nr. 222, jud. Harghita

Mobil RO: +4 0742 067 087

Mobil HU: +4 0774 914 497

Email: info@lemncut.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter !

Cele mai noi promoții prin mail !

  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497