fbpx
  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497
De ce ar trebui să ai o tocătoare de crengi în curtea ta!

De ce ar trebui să ai o tocătoare de crengi în curtea ta!

Dacă ai o grădină, pomi fructifere sau teren defrișat, probabil că ai și o mulțime de resturi de crengi pe care trebuie gestionate. O tocătoare de crengi te poate ajuta să îți gestionezi mai eficient aceste crengi și să le reduci dimensiuna lor, ceea ce poate face mai ușoară depozitarea, transportul sau compostarea lor. Cu anumite tocătoare poți produce și chiar lemn de foc.

Economisirea de timp și efort: Tocătoarele de crengi pot să reducă timpul și efortul necesar pentru a gestiona crengile din grădină sau pe pășuni. În loc să tai manual crengile și să le despici în bucăți mai mici, o tocătoare de crengi poate să facă această treabă mult mai rapid și eficient.

 

Îmbunătățirea sănătății grădinii: Tăierea crengilor și a altor resturi  și transformarea lor în mulci sau lemn de foc poate avea beneficii importante pentru sănătatea grădinii tale. Mulciul poate ajuta la reținerea umidității în sol și la menținerea temperaturii optime, reducând astfel necesitatea de irigare frecventă și ajutând la protejarea plantelor în timpul iernii. 

 

Reducerea impactului asupra mediului: Dacă arunci deșeurile de grădină la gunoi, acestea ajung la groapa de gunoi, contribuind la acumularea deșeurilor și la poluarea mediului. Prin utilizarea unei tocătoare de crengi și transformarea deșeurilor de grădină în mulci, poți să reduci impactul asupra mediului și să reciclezi resursele disponibile în mod eficient. 

Potențialul de economisire a baniilor: Dacă ai un tocător care transform crengile în bucăți pe care poți să le bagi în cazan inseamnă că economisești bani pentru ca cumperi mai puține lemne de foc.

În concluzie, o tocătoare de crengi poate fi o achiziție valoroasă și o să fie o investiție rentabilă în cazul în care toate condițiile sunt date (de ex. ai materie primă pentru tocare, poți depozita la un loc potrivit, ești pasionat să reciclezi deseurile lemnoase etc.)

 

 

Tocător forestier F5-250
Pentru detalii: +4 0742 067 087

Priză de putere PTO, lățime de lucru 250 cm

58 de dinți

Tocător crengi REMET RT 720

Recomandat tractor 55-80 CP
Diametru max 17 cm

Tocător crengi REMET RTS 630

Motor benzină 15 CP
Diametru max 10 cm

Suport busteni Timber Croc

Suport pentru tăiere bușteni

Despre noi

Lemncut Solutions S.R.L.  distribuitor oficial al mărcii REMET, care produce tocătoare de crengi și resturi vegetale de diferite dimensiuni și cu diferite modalități de acționare. Utiljele sunt prelucrate pe mașini de nouă generație CNC. Suntem pregatit cu un stoc imens de tocătoare și piese de schimb. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate. Ne străduim să construim și să menținem relații solide și de lungă durată cu clienții noștri

Contact

Sediu Social: Odorheiu Secuiesc,

Str. Croitorilor nr. 24/3, jud. Harghita, România

Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc,

Str. Beclean nr. 222, jud. Harghita

Mobil RO: +4 0742 067 087

Mobil HU: +4 0774 914 497

Email: info@lemncut.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter !

Cele mai noi promoții prin mail !

  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497