fbpx
  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497
Cuțite de tocător crengi

Cuțite de tocător crengi

Performanța extraordinară a oțelului Hardox 500.

În industria modernă, în special în domeniul construcțiilor și al echipamentelor grele, oțelul joacă un rol crucial în asigurarea durabilității și performanței de top.

 În această privință, oțelul Hardox 500, produs de SSAB, se remarcă prin proprietățile sale excepționale și capacitățile sale superioare de rezistență la uzură. În acest articol, vom explora caracteristicile și avantajele acestui oțel de înaltă calitate și vom înțelege de ce este alegerea perfectă pentru aplicațiile care necesită o rezistență sporită și o durabilitate de excepție.

 

Ce este oțelul Hardox 500?

Hardox 500 este un oțel abraziv rezistent cu o duritate ridicată, dezvoltat și produs de compania suedeză SSAB. Acesta face parte dintr-o gamă de oțeluri Hardox, cunoscute pentru performanța lor superioară în aplicații solicitante. Hardox 500 are o duritate nominală de 500 HBW (Hardness Brinell), ceea ce îl plasează într-o clasă superioară de rezistență și durabilitate.

 

Proprietăți și avantaje ale oțelului Hardox 500:

Rezistență la uzură: Hardox 500 oferă o rezistență excelentă la uzură, fiind ideal pentru aplicații care implică frecarea, lovirea sau tăierea constantă. Acesta își păstrează proprietățile de duritate chiar și în condiții extreme de utilizare, prelungind durata de viață a componentelor și scăzând costurile de întreținere.

Rezistență la impact: Cu toate că este un oțel foarte dur, Hardox 500 dispune și de o bună rezistență la impact. Această combinație de duritate și tenacitate îl face potrivit pentru aplicații în care se întâlnesc atât uzura constantă, cât și impactul sporadic.

Rezistență ridicată: Hardox 500 oferă o rezistență superioară la deformare și rupere. Acest lucru îl face potrivit pentru echipamente grele și structuri de rezistență, precum excavatoare, remorci, malaxoare sau blindaje de protecție.

Ușurință în prelucrare: Deși este un oțel dur, Hardox 500 poate fi prelucrat și sudat în mod eficient. Acest aspect facilitează producția de piese și componente personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei aplicații.

Aplicații și domenii de utilizare:

Oțelul Hardox 500 este utilizat într-o gamă largă de domenii și aplicații, printre care:

Industria minieră și construcții: Componentele pentru excavatoare, basculante, concasoare și malaxoare beneficiază de rezistența și durabilitatea oferite de Hardox 500. Producția sculelor de tăiere

Transport și logistică: Remorcile și platformele care sunt supuse uzurii și sarcinilor grele se pot baza pe proprietățile superioare ale acestui oțel.

Industria energetică: Echipamentele și structurile din industria energetică, cum ar fi cazanele și instalațiile de extracție a petrolului, pot beneficia de caracteristicile rezistente ale oțelului Hardox 500.

Compoziția chimică:

TIP PRODUS C 
(MAX %)
SI 
(MAX %)
MN
(MAX %)
P
(MAX %)
S
(MAX %)
CR
(MAX %)
NI
(MAX %)
MO
(MAX %)
B
(MAX %)
Placă 0.30 0.40 1.30 0.02 0.01 2.20 2 0.4 0.005

Sursă: www.ssab.com

Concluzie:

Acest oțel reprezintă o soluție excelentă pentru aplicațiile care necesită o rezistență sporită la uzură, impact și deformare. Performanțele sale superioare, combinând duritatea și rezistența, îl fac un material de încredere. Indiferent dacă este utilizat în domeniul minier, al construcțiilor sau al energiei.

Oțelul Hardox 500 se dovedește a fi o alegere durabilă și rentabilă. Din acest material cuțitele noastre sunt de înaltă calitate, puteți fi sigur că rezistă la eforturi și șocuri generate în urma tăierilor de lemne.

 

Tocător crengi REMET RTS 630

Motor benzină 15 CP
Diametru max 10 cm

Tocător crengi REMET RT 630

Recomandat tractor 15-45 CP
Diametru max 12 cm

GS TIGER P

Putere motor 25 CP

Diametru maxim de tăiere 14 cm

Graifer busteni EIM 140

Deschidere max. 140 cm

Despre noi

Lemncut Solutions S.R.L.  distribuitor oficial al mărcii REMET, care produce tocătoare de crengi și resturi vegetale de diferite dimensiuni și cu diferite modalități de acționare. Utiljele sunt prelucrate pe mașini de nouă generație CNC. Suntem pregatit cu un stoc imens de tocătoare și piese de schimb. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate. Ne străduim să construim și să menținem relații solide și de lungă durată cu clienții noștri

Contact

Sediu Social: Odorheiu Secuiesc,

Str. Croitorilor nr. 24/3, jud. Harghita, România

Punct de lucru: Odorheiu Secuiesc,

Str. Beclean nr. 222, jud. Harghita

Mobil RO: +4 0742 067 087

Mobil HU: +4 0774 914 497

Email: info@lemncut.ro

 

 

 

Abonează-te la newsletter !

Cele mai noi promoții prin mail !

  • Română (România) 0742 067 087
  • Magyar (Magyarország) 0774 914 497